bach_lite_og_1

I alle år har vel mange bare hastet forbi Vågen atelier i gamle Goma fabrikker i Vågen. I dag tok BN mót til seg å gikk inn for første gang i atelieret. Her var det helt anneledes enn vi trodde. Det var veldig flott her, og mye større enn vi trodde. Kaffe og svele fikk vi også servert og en lang prat om gamle dager og rundt malerkunsten hører med. Alle er velkomne hit for å se. Bli med en tur inn her i BN foreløbig.
bach_lite_og_1
Det var et stort og lyst lokale her som eies av Anne Kamsvåg.
bach_1
Signe Bach driver og maler her i det flotte lokalet. I bakgrunnen noen av arbeidene hun hadde utstilt her. Det var motiver både fra Finnmark og selvsagt hjemlige trakter.
bach_2
Anne Kamsvåg har blandt annet innredet et rom her i østens stil.
bach_3
-Vi har en slipsavdeling her med hundreder av slips,- sier Anne Kamsvåg som er en stå-på kvinne uten like. Her kan mannfolk ta en tur innom å få i seg slips; prisen var visst 20.- 30,- kroner .
bach_4
Det er store og lyse lokaler dette her med fin utsikt utover Vågen. De har åpent på søndagene når skiltet er ute, men på torsdagene  kan alle som vil ta en tur innom for å prøve malerkunsten mellom kl 16 og 19, sier Signe Bach til Brunsvika.net.
bach_5
Det er hav av flotte arbeider her som er til salgs. Her et par malerier av Anne Lise Lystad fra 2006. Til venstre Håholmen og høyre Edøya. Anne Kamsvåg har kjøpt en mengde arbeider av henne som er i atelieret  her.
bach_7
Dette maleriet av Johan Berthelsen fra 1992 var også å finne her. Det ble kjøpt av Anne Kamsvåg til veledig formål for 20.000 kroner i sin tid. Det er til salgs for 9000,- får vi vite.(90x70 cm ca)