runn


PRESSEMELDING

 

Dato:                      25.01.2010

Fra:                        Running Girl Productions AS

 

 

RUNNING GIRL KRISTIANSUND LANSERES 28. JANUAR 2010

 

28. januar lanseres www.runninggirl.no på Nordmørskonferansen i Caroline Kinosenter. Nettstedet premierer også på internett samme dag. Prosjektet tar i bruk morgendagens kommunikasjonsmuligheter og skal sette by’n oss på kartet!

 Running Girl nettstedet er en interaktiv presentasjon av Kristiansund med film som virkemiddel og en joggende jente som en rød tråd som guider brukeren rundt om i byen. Prosjektet er et resultat av en storsatsing innenfor framtidsrettet kommunikasjon av Kristiansunds næringsliv representert av Lønnheim, KBBL, SpareBank 1 Nordvest, Neas og Vestbase som viser et felles ansvar for å få Kristiansund oppover på lista som en attraktiv by.

 Prosjektet Running Girl startet som en idé for en reklamefilm for Skorpa Eiendom som var ment å illustrere hvor flott det er å bo i Kristiansund. Ettersom denne ideen utviklet seg, så man at konseptet var så bra at det måtte brukes til fordel for hele Kristiansund, med muligheter for at flere kan benytte grunnmodellen som utvikles med vekt på hva Kristiansund har å by på.  Initiativtakerne ønsker at prosjektet skal gi et betydelig bidrag til å bedre omdømmet til Kristiansund, samt det til hver rettighetshaver.

 For at rettighetshaverne skal nå sine egne strategiske og forretningsmessige mål er de avhengige av at Kristiansund blir oppfattet som en mer attraktiv by hvor tiltrengt arbeidskraft med familier ønsker å bo og flytte til, hvor nye næringsvirksomheter ønsker å etablere seg og hvor turister og besøkende blir oppmerksom på alle de tilbud som finnes av opplevelser og arrangementer. www.runninggirl vil derfor bli et nyttig verktøy for å markedsføre Kristiansund og samtidig bygge opp intern stolthet over byen og egne bedrifter.

 Running Girl Filmen er regissert av Erik Gustavson, kjent fra Telegrafisten, Herman og Sofies Verden og konseptet er utviklet av Bjørn Smørholm som har over 30 års erfaring i reklameindustrien og har vunnet internasjonale høyt anerkjente priser for flere av sine filmer. Flere lokale aktører har også vært involvert i produksjonen.

 Vi inviterer pressen til eksklusiv førlansering og premierefest Onsdag 27. Januar på Zinatra (Skolegata 6) kl. 20:00. Her blir det rød løper, champagne og høy Hollywood faktor. Det vil det bli gitt en demonstrasjon av nettstedet, etterfulgt av taler og utmerkelser. Førlanseringen markerer en stor takk til alle av Kristiansunds befolkning som har bidratt til filminnspillingen.

 

Lansering tar sted på Nordmørskonferansen i Caroline Kinosenter Torsdag kl. 16:15.

 

Det vil bli mulighet er intervjuer på begge arrangementer.Ta gjerne kontakt med prosjektleder for mer informasjon eller for å sette opp intervjuer. Vi vil ha CD med klipp av levende bilder samt stillbilder fra filmen tilgjengelig Onsdag for de som måtte ønske å benytte dette.

 

 

Kontakt:                Alice Bergfall (Prosjektleder)

                               Mobil: 970 69 038

                               Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.