bru_1Noen bilder

Det har vært julemarked på Bruhagen lørdag den 28. november med diverse aktiviteter og arrangement. Vi bringer noen inntrykk fra det som foregikk.
bru_3

Julegrantenningen:
Korpset spilte 2 julemelodier før Varaordfører Evy Starheim holdt en tale. Det var blitt mørkt og det var ikke enkelt å finne kontakten i mørket, men barna talte ned og endelig ble det lys i det 10 meter høye treet fra Bådalen. Etter talen ble det anledning til å gå rundt treet mens korpset spilte. Etterpå ble det snøballkasting og bygging av snømenn i parken. Barna koste seg med årets første snøfall her i Bruhagen. (Foto: Jonny Fevåg)
bru_2
Varaordfører Evy Starheim på Averøy .
bru_1

Senterleder Jonny Fevåg fikk oppdraget med å trekke blant 46 riktige besvarelser i Bøifots miljøquiz. Totalt var det 107 deltakere i quizen.

bru_4
Utrolig nok var det julenissen Fredrik Haga som kunne innkassere gevinsten i form av en varmepumpe, ferdig innstallert  med en totalverdi på ca. 24.000,-  Gevinsten ble overrakt av  Håkon Inge Græsdal og Jorun Gimes i Bøifot Elektro.
Det er ikke hverdagskost at nissen selv får slike "gaver", men nå får vi tro at nissen vil klare å holde det varmt i huset sitt fram til jul. (Foto: Jonny Fevåg)
bru_5

Jenny Helseth får signert boken Folket ved Hustadvika av forfatteren selv Ole M. Ellefen i Kiwi butikken på ABC Senteret. Ole måtte haste videre til Molde for en ny boksignering etter å ha vært på Bruhagen i 2 timer.(Foto: Jonny Fevåg)
bru_6
Sirkusdirektør Thor Gujord tok turen over til Bruhagen sammen med sine sirkusprinsesser Katja og Ronja. De solgte sukkerspinn og annet sirkus-snop til barnas store glede. Julie Strand (bildet) viste med hele seg at dette var kos.  Neste anledning til å smake sukkerspinnet blir på vårparten når sirkuset holder en av sine første forestillinger i sesongen her på Bruhagen.(Foto: Jonny Fevåg)
bru_7
Lena(v), Johanne og Marte var svært fornøyde etter auditionen i Xmas-Faktor. De syntes det var spennende.
Lena Eirin underholdt også på Høstmarkedet.(Foto: Jonny Fevåg)