eng_lite.jpg

Engvigs Fotoservice på Kongens Plass forstod tidlig at den digitale verden innen footografering var framtiden. De har noen moderne maskiner der hvor papirbilder kommer ut øyeblikkelig. Vi ble imponert forleden da vi måtte ha et papirbilde i en fart.
eng_1.jpg
Jan Gunnar Engvig foran en av maskinene . Her kan du ta med alle lagringsenheter og ta ut bilder i en fei. Mange bruker denne maskinen for å ta ut papirbilder til bursdagssiden i Tidens Krav blandt annet, sier han til BNN.
eng_3.jpg
Jan Gunnar Engvig ved  kopieringsmaskinen for film som kan lage 1000 kopier i timen. Det er endel ennå som vil ha papirbilde. Fra digitale enheter går det an å sende bilder over nettet og hente disse i forretningen. Det er et hav av muligheter. Ta en titt på hjemmesiden der det kan bestilles julekort og masse annet, og redigering kan du gjøre selv. ENGVIGS FOTOSERVICE

eng_2.jpg
Kalendere i forskjellige formater kan lages med egne foto. En flott gave til jul kanskje. Utforsk litt hjemmesiden, som sagt mulighetene i den digitale verden er mange.