red_lite.jpg Redneck Roosters

REDNECK ROOSTERS Lørdag 3. Oktober…

 

Redneck Roosters er et countryrock band fra Frei bestående av fem muntre musikere med lang erfaring fra forskjellige band. Vi spiller variert og fengende musikk som passer perfekt for den danseglade eller den som bare vil høre på, og vi gir alt fra første tone. I løpet av kvelden får du høre alt fra gamle klassikere til nyere countryhits. Norsk som amerikansk, coverlåter som egenlaget. Vi håper at du kommer på en eller flere av konsertene våre, og vi ser fram til å møte deg. Skriv mer enn gjerne inn i gjesteboka vår hvis du skulle føle for det! Vi er i disse dager ut med vårt første album som har fått tittelen "Fra byens beste vestkant". Plata inneholder 11 låter sunget på "good`ol" nordmørsdialekt. Plata er spilt inn på Frei, i Surnadalen og Ørsta.

Tema for låtene er, i motsetning til mange andre band i sjangeren, stort sett på det mellommenneskelige planet. Det handler ikke så mye om traktor, snøskuter og husdyr som har slitt seg. Plata ligger nå inne på spillelista til Norwegian Countryradio og NRK Møre og Romsdal. Flere blir det forhåpentligvis ganske snart!

Etter en innspillings- og øvingsperiode har vi kommet i gang med spillejobber igjen, og vi gleder oss til å møte publikum på JP Clausen…

red_1.jpg
3. oktober kommer denne lokale gjengen på J.P. Clausen i Kristiansund.(Foto. Brunsvika.net)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her