13 i

M/S Lerow Star, 70 x 12 x 5,5 m., bygget i 1975, maks/marsfart er 9,3/8,3 knop, tidliger supplyskip som nå trolig arbeider innen fiskerinæringen. Den har tidliger hett M/S Sentil Star og M/S Ocean Star.(Foto; H. Bloch)

13 h

M/S Bore Cat, 15 x 7 x 0,9 m., ligger i Johnsenhuken, levert som byggenummer 90 fra Grovfjord Mekaniske Verksted ved Harstad 11. april 2013 til Multiconsult A/S, hjemmehavn er Tromsø, max/marsfart er 17,5/15,4 knop. På AIS kalt Dredger med norske ord blir en båt som driver med grunnboringer i strandsonen.( Foto/ tekst: Håkon Bloch)
13 g
Flytebrygge er kommet på plass ved drivstofflagerbåten til Haltbakk Bunkers. ( Foto: Bloch, Håkon)
13 f
M/S Ole Jakob var i dag ut på et trensportoppdrag fra Sterkoder Dahle til Vestbase. Det var 4 store stålkonstruksjoner som skulle flyttes, de var for stor til å ta på bil. Båten kan hende forsvinner fra byen da det er lite oppdra så den blir trolig solgt. Den hadde jo storoppdrag med sementbilfrakting i forbindelse med Tresfjordbrua.(Foto: Håkon Bloch)
13 e
En liten slepebåt med navnet Vivax var bortom riggen på Bremsnes i dg. ( Foto:B.O. Angvik)
13 d
Noen arbeidsbåter Jemar Norpower stod på kaia for forsendelse.( Foto: Håkon Bloch)
vetas
M/S Vetaskjær, ST-23-F, 15 x 5 x 2 m., hjemmehørende på Frøya, og som har tidligere hatt navnet  M/S Sjørosa har vært innom.( Foto: H. Bloch)
13 c

B/F Åfjord, 63 x 14 x 4,4 m., bygd i 2000, maks/marsfart er 11/9,4 knop, hjemmehavn er Hammerfest og Norsk flagg.
har gått i rute Hasvik – Øksfjor i Finnmark, fører Ford 1 sine skorsteinsmerker og flagg. Det er et Ro-Ro/passengership som på norsk blir bilferge, Her ligger den ved Sterkoder Melkvikan.(Foto: Håkon Bloch)
13 b
Denne kom in i Vågen og bunkret ved Småbåtbrygga, S/Y Karmø, mer som en “Sjørøverskute.( Foto: H. Bloch)
13 a
M/S Liv Kristin, 80,7 x 12,7 x 4,1 m., bygget i 1984, lastebåt med Gibtaltar som flaggsta. Her ligger den oppankret på Dalasundet.( Foto: H. Bloch)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne kom in i Vågen og bunkret ved Småbåtbrygga, S/Y Karmø, mer som en “Sjørøverskute.