rau_lite.jpgMed HB apparat !

Idag var det mønsås på bygget der NAV skal flytte inn når den tid kommer. Det er Johan Christian Loennechen A/S som eier bygget og skal leie det ut. Idag stilte han med kaker og annen bevertning til 35 arbeidere som har holdt på her.
rau_1.jpg
Bygget her var Mogstad Trelastlager til 1979 da de la ned. J. C. Loennechen kjøpte det, og har nå fått arkitekter til å tegne et kontorbygg ut av bygningen.
rau_2.jpg
35 personer i alt var tilstede i dag i forbindelse med feiringen at taket var tett.
rau_3.jpg
Johan Christian Loennechen (t.v) stod for en flott bevertning, og var imponert over framdriften som Brødrene Røsand A/S fra Averøya hadde prestert.  

rau_4.jpg
En alltid engasjert Roald Røsand (t.v) i samtale med Johan Christian Loennechen i forbindelse med mønsåsen i dag. Røsand holdt en tale der han kom inn på at det var viktig å trives på jobb. Der tror vi mange kan lære noe av Brd. Røsand.
rau_5.jpg
En skulle tro at dette var en Radio Innafær nyhet, men det er det ikke. I kontainerne fant de dette i dag som noen har lagt der sammen med annet boss. Selvfølgelig ble det plassert inne i forbindelsen med feiringen. "Sa støgg scheinkja."

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her