aha_lDette blir  bra Tirsdag var det åpning av utsillingen på Mellemverftet i Vågen. En rekke personer fra innen kultur var til stede såsom fra fylkeskommunen og museet. Vi må bare innrømme med en gang at fra et Mellemverft fullt av skrot og søppel, er det nå blitt andre boller i bygningen.

 

aha_folk
Det kom en del folk etter hvert selv om dette var midt på dagen i arbeidstiden.
aha_maritt
Varaordfører Maritta Ohrstrand i Kristiansund åpnet utstillingen og sa at kommunen ville være medspiller i den videre utviklingen av verftet og satsningen på en levende Vågen.
aha_kor
Skolekoret på Atlanten hadde innslag sammen med andre ved åpningen.
aha_1
Det er ryddet både i først eog annen etasje. På tre skjermer vises film og det var også lydopptak som spiltes av i de forskjellige plasser i bygget. Virkelig interessant.
aha_heine
Tone Rokstad og Heine Schjølberg i firmaet PolykromFilm & Media  har laget animasjonen, lyd og filminnslagene på en proff måte. Framvisningen vil bli permanet i Mellemverftet. http://www.polykrom.no/
aha_ingo
Ser vi litt på veggene finnes litt av hvert nedtegnet, som her: Ingo er helt håpløs. Da kan det være en som het Ingo, eller kanskje det var noe trøbbel med veidholmsbåten "Ingo" en gang ?
aha_pinup
Til og med pinuppen fra 1960 henger her ennå i annen etasje.

 

aha_poli_film
Vi tar med skrekkscenarioet laget av Polykrom Fim & Media. Ny Kranavei skulle gå rett foran ærverdige Mellemverftet. Mange politikere gikk inn for dette, på lik linje med å fylle igjen Sørsundet i stedet fro å bygge bru over til Innlandet. Grøss og gru ! Gå å se denne filmen!