cup_lJørgen Johansen tok NM

 

 

Kristiansund Cup ble vunnet av franskmennene. De var suverene, og det ble faktisk tre-dobbelt seier. Jørgen Johansen fra KDK ble norsk mester.Et flott arrangement av dykkerklubben, der prisutdelingen foregikk i Folkets hus lørdag aften.

 

cup_joergem

 

Jørgen Johansen fra KDK, som var med og kontrollerte fisk , ble norsk mester  i underrvannsjakt 2007. NM var "innbakt"i Kristiansund Cup. Ketil Drange, Ægir DK ble nr. 2 og Ottar Gjestad KDK ble nummer tre.

 

cup_fisk__dokkar

 

En fridykker kommer til målområdet. Til sammen ble det tatt 1420 kg fisk på de to dagene. Fisken ble overtatt av fiskeoppkjøperen Lund A/S på Innlandet i Kristiansund og ingen ting gikk til spille.(Foto Ingebrigt Arnøy)

 

cup_rantanen

 

Manne Rantanen fra Finland ble nr. 14 med vel 39 kilo fisk.(Foto: Ingebrigt Arnøy)

 

cup_ved_kl_kjerr

 

Suverene franskmenn; fra venstre nr 3 Olivier Mouchel, vinner Ludovic Herpe og til høyre annenmann Philippe Bunel. Tilsammen tok de nær 250 kilo fisk på 8 timer. (boa)

 

cup_russerain
Det russiske laget kom fra Kaliningrad, den russiske enklaven i Østersjøen. Det kom også folk helt fra Hviterussland for å være med på konkurransene.

 

 

cup_folk_hus

 

Den store premieutdelingen foregikk i Folkets Hus i Kristiansund.

 

cup_mat

 

To typer bacalao og kjøttgryte hadde KDK ordnet med til nærmere 100 personer.

 

cup_jenter

 

De beste i dameklassen; fra venstre nr .1 Natalie Bjerknes, Norge, Erika Kaski , Finland og Greta Skaug, Norge. Artig at også jenter kan delta i denne sporten.

 

cup_winner_alene

 

Knapp vinner: Ludovic Herpe fra Frankrike fikk 77 kg fisk mens nr to fikk 76, 8 kg. Knappere kan det ikke bli i en slik konkurranse, men slik er det bare.

 

cup_astor_tu

 

Vi tar med på tampen at et turistskip var innom byen, og masse turister var med kamera og fotograferte fangsten. Her er en som har forsert sperringene.

 

cup_bnm_tanja
Tanja Hansen har hatt litt av en jobb i helga sammen med mannen Tonny. Takk for innsatsen til begge, samt alle andre i KDK som gjør byen kjent gjennom et slikt arrangement. Hilsen BOA.