w__liteBunnsolid logistikk

 

 

Würth Norge A/S åpnet offisielt sin nye avdeling i Kristiansund på torsdag 7.juni. Firmaet startet avdelinger i Norge i 1973, men har eksistert siden 1946.Konsernet er representert i alle land som har et økonomisk system som er oppe og går.Mens andre desentraliserer til andre land, går Würth andre veien; de bygger ut logistikken utover norges land. Et av verdens mest moderne lager på Hellerudsletta ved Oslo, forsyner de nær foreløbig 30 butikkene i Norge.
w_kapping
Adm.direktør i Würth Norge, Svein Oftedal( midten) kutter en gjengestang som symbol på at avdelingen i Kristiansund er åpnet. Til venstre  butikksjef Einar Mork og Geir Dromnes til høyre.

 

w_skruer

 

Her er et hav av skruer og festemidler. Konsernet er her markedsleder med god margin til nr.2. Totalt vareutvalg er over 100.000 artikler og over 50.000 er ansatt alt i alt. Også vanlige folk kan handle her. Det finnes også et utvalg av all slags forbrukskjemi som all verdens lim, tettemidler og masse annet i butikken i tillegg til proff-kvalitets verktøy og mye annet.

 

w_12_mmm

 

At det finnes skruer som kan bores rett gjennom en 12 mm stålplate uten å bore vanlig hull først , finnes også i det veldige skrueutvalget. Dette vakte oppmerksomhet.

 

w_folk

 

Mange håndverkere og andre hadde møtt opp for å høre og se litt om bedriften.

 

w_hammar
Leder Midt og Nordnorge , Kjell Hammer auksjonerte bort varer av alle slag, men det er bra at ikke Würth er noen auksjonsforretning etter priser som ble "oppnådd".

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her