ute

Blokka i Brunsvika ikke som den en gang var.Det ble kjempefint !

 

 

 

 

 

Lørdag markerte Måseveien borettslag at blokka var 30 år og at den var renovert utvendig. Mange av beboerne var møtt fram, og styret hadde ordnet med stort telt der det ble servert middag og alt tilbehør. Og man må bare ta av seg hatten (hvis noen bruker det mer da) hva leder Jan Gunnar Johansen har fått til i fjæra i Brunsvika. Ikke bare blokka er pusset opp, men også ute områdene er forvandlet til representativt friområde. Området er på noen år forvandlet til ingenmannsland og kloakkfjære til flott område for brunsvikas befolkning. I tillegg hadde styret fått tak i fint vær, noe "Gunder" selv hadde
bedt Vårherre om fra 8 etasje. Kjempetrivelig kveld, der også levende musikk var til stede. Også folk ellers i Brunsvika skryter av Borettslaget som har hatt slik pågangsmot. Takk til alle fra undertegnede og Wenche også. (boa).
Ikke mange borettslag i verden kan ha slike ute fasiliteter med badestrand 10 meter unna. Og ute plassen her er ofte i bruk ved finvær. (boa)
Bordene var pyntet til fin fest. En helt nydelig middag ble servert gjestene.
ute 
Ikke mange borettslag i verden kan ha slike ute fasiliteter med badestrand 10 meter unna. Og ute plassen her er ofte i bruk ved finvær. (boa) inne Bordene var pyntet til fin fest. En helt nydelig middag ble servert gjestene.