Folk som bodde i Dalen på mimremøte.

I helga hadde de som vokste opp  i Dalaveien, Odinsvei, Baldersvei og Tors vei i Dalen på 1950 og 60 tallet  gjensyns møte. Pro motor bak har vært Kjell Mjønes som bor på Sotra. Han og flere har arbeidet jevnt og trutt for å samle sammen den gamle gjengen. Helt utrolig skal det ha møtt opp 100 personer fra disse områdene som nå delvis er spredt utover det ganske land.
Storparten var med utover Glærum eiendommen og  Kleppen for å se hvordan det var blitt nå, og det var visst forandringer nede i Dalabukta ble det sagt.
Om kvelden skulle alle til hyggelig lag i KAK lokalet. Det er bare å ta av seg hatten for arbeidet med å samle sammen denne gjengen. (Men ingen av deltagerne hadde hatt!) Et slikt initiativ  for å tromme i lag alle i Myra/Brunsvika og områdene rundt hadde vært noe å tenkt på?
bordet
Det ble sikkert mye å snakke om da gamle gjengen ute i Balders og gatene omkring møttes.
 1960
Her er et foto som kan være fra St.Hansaften 1960. Her kjenner vi igjen både Stig Nilson, Jon Glærum, Åge Lian, Kari Franzvåg  og Per Olav Knudseth. (Utlånt av Johan Bjørbak)
mariann
 Mariann Furset som tilfeldigvis var nedom Kaffebrenneriet traff på Bjørn Roksvåg  som bodde i Dalaveien 3 engang. Det var 40 år siden de gikk på Dalabrekka skole