I kommunehuset i Averøy var det  klokken 17 onsdag en markering mot mobbing. Grunnen er den den 13 år gamle jenta som døde nyttårsaften etter omfattende mobbing på skolen. Mange mener at dette må taes ved roten på et tidlig tidspunkt. De som er mobbere blir også overrepresentert som kriminell i samfunnet. Det kom fram grelle eksempel under markeringen om hva som kan skje blandt barn i Norge. Veldig vondt å høre for mange.
am 1
Lisbeth Hatlen holdt en kort innledningstale utenfor kommunehuset. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
am 3
Ordføre Ingrid Ovidie Rangøynes fortalte litt om mobbing og egne opplevelser. Hun gikk inn på sosiale medier der ting kunne være rått. Dette må nå taes på alvor. Barn blir merket for livet av mobbing, sa hun til forsamlingen. I Averøy skal vi gå langt i å sette foten ned og fange opp slikt på et tidlig tidspunkt. (Foto: B. O. Angvik)
am 4
Innledningsforedraget ble holdt av Lisbeth Hatlen . ( Foto:B. O. Angvik)
am 6
Chanette Bjørsnes og Celine Tretterud hadde opplevd mobbing og møtte opp for å fortelle hva de følte. (Foto: B.O. Angvik)
am5
Nina J. Engeli Søbstad har vært lærer og kunne gi litt innspill i hvordan hun arbeidet opp mot mobbing. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
am 8
Tommy Storme underholdt med noen sanger som passet inn i kveldens markering. ( Foto: B.O. Angvik)