Her er en vase eller urne som var førstegevinsten på tivoliet på St.Hanshaugen tidlig på 1960 tallet. På den tiden var det drift på tivoliet der som ble drevet av ukjent aktør; mulig foreningen Kristiansunderen. Slike førstegevinster var også å finne andre steder på tivoli rundt omkring i landet. Urnen her stod til salgs på markedet på FB forleden. 
minne
Her urnen som stor i bodene på St.Hanshaugen en gang tidlig på 1960 og som noen vant på loddsalg. Ukjent produksjonsland. Ikke merket i det hele tatt. Men sikkert svære saker å vinne den gangen oppi all bakelitt og plast. ( Foto: Boa/BN)
minne 2
Slik så det ut der på den tiden ( 1962 her) Tivoliet var stort, med danseplatt og mange boder. Rundt 1966 tok det fyr, men brannvesenet kom med sin 1956 Ford vannvogn og tok seg av det. Rundhuset fra 1939 var denne gang i bruk som restaurant. Bryllup ble trolig feiret hit til ut på 1970 tallet. Huset ble revet midt på 1990 tallet da Braatthallen skulle bygges. Forøvrig har veldig mange vært oppå her før i tiden. ( Foto: Digitalarkivet)