Her  et bilde fra 1930 tallet fra Tennisveien eller John Allans gate som det het tidligere da gaten gikk helt bort til Hauggata. Til venstre på bildet er det gamle Mork huset som ble revet på 70 tallet og erstattet av 2 nye eneboliger. Huset som man ser helt til venstre foran Mork huset kan være maskinhuset til den gamle reperbanen i Tolåsenga, Larsen banen. Dette maskinhuset var det eneste som var igjen av denne banen etter at den ble revet ca 1938-39, og maskinhuset ble revet 1957. Tennisbanen er kommet på plass, og noen hus oppover Øvre John Allans gate som den også ble kalt en stund.
Det ser også ut som at det gikk en gangvei rett opp til Vanndamman foran Murmester Strands hus, som er det siste huset på venstre side oppover Clausens gate. Øvre del av restene av denne gangveien står der i dag, men den har blitt litt mye smaler og har fått skrå topp.
443 tv
Luftfoto fra 1930 årene av Tennisveien ex Øvre John Allans gate. Fra 1940 ble det bygd en rekke nye boliger her slik vi kjenner strøket i dag.(Bilde under)( Tekst/ Foto: Knut Kristiansen)
tennis 1940