Det har vært endel uhell til sjøs dette døgnet . I tillegg tiøl 15000 liter klor i sjøen som har drept 96000 laks nordafor, er det også annet som har gått for seg. 
hagl 1
Ombord i " Hagland Borg" ved Grimstad har det vært brann . HRS melder: Havarist har løst ut stasjonært brannslukningsanlegg og stengt av maskinrom.Larvik brannvesen bekrefter at brannen er slukket og situasjonen under kontroll. Ingen behov for evakuering av mannskap. Havarist vil nå bli slept inn til Eydehavn for videre undersøkelser. Ingen er kommet til skade. Sammer rederi som " Hagland Captain" som holdt på å gå av gårde på Hustadvika sammen med " Vikiong Sky". ( Foto: Youtube)
hagl 2
Ved Kinn  i Vågsøy i Sogn har denne arbeidsbåten blit landfast og må berges ved flo.  HRS: Arbeidsbåt med 3 pob har grunnstøtt ved Halsøyrbåen. Ikke personskade. Står fortsatt på grunn. Brann assistere med pumper. Eget selskap assistere med berging. HRS har sendt RS. ( Foto: Brannvesenet)
hagl 3
Også nordafor ved Kirkenes har det vært brann i skip. Russertråler har  ekspolodert og sunket .  7000 liter dieselolje i sjøen. RS " Halvdan Grieg" fikk slept skipet bort fra bebyggelsen da det rett etterpå smalt.  ( Foto: Kim Anton Elvebakk)