Etter det vi hører lurer Eide kommune på å bygge gangvei fra Strømsholmen til Hulvågen ved fiskebruene på Atlanterhavsveien  i Eide kommune. Hvis såfall er det en etterlengtet investering i den Nasjonale turistvei, Der er alldeles håpløst å vandre langs den populære veien der enkelte trodde averøyinger og de fra Vevang  kun kom til å benytte til bytte/kjøp av hummer/ fisk / strikketøy.  Eide kommune er ledende på satsing på gang/sykkelvei: Gjennom FV 64 i hele kommunen er det stort sett mulig å bevege seg for gående  eller sykkel utenom hovedveien.
gang 1
Etter det vi får høre vurderer Eide kommune gang/sykkelvei på 1,7 km mellom Strømsholmen og Hulvågen midt i AH veien. ( Foto: B. O. Angvik)
gangvei 1
Håpløst: Vanlige scener langs den sterkt trafikkerte Atlanterhavsveien. Dette er håløst i 2017. Kanskje Eide får forandring på dette. Mellom Vevang og Hulvågen er det ganske greit å lage gangvei mener vi.  Enten langs veien eller også litt nord for trasseen oppå på bergene med havutsikt. Selve bruene er selvsagt en utfordring m. h.h. t gangvei selvsagt..( Bilcam BN )