Her et bilde fra trappa i Hauggata 9 i 1972--helst 1973. Det ble senere Tower og nå Famous Irish pub, Den gangen var det Kristiansund Sportsforretning A/S  med alt av sportutstyr og SKF kulelager og masse våpen og ammo der 16 åringer kunne kjøpe 12 kalibret haglegeværer som om det var bananer og bare spasere ut og ned til Bremsnesferga.  Dynamittutsalg med lager i Karihola/ Frei/Sødalen var spennende nok. Anton Hoel, sa karrainn handlet sprengstoff her sammen med masse andre storheter innen faget. Fagbutikk til de grader. Biutikken nedlagt 1993; da var de på andre siden av gata .
gevver
Sport´n 1973: Gammelkaren fra bygdene spurte etter " futteral åt gevverstaur"og det fikk han rundt geværet han holder i høyre hånd. Gutten med det lange håret er Geir Kolltveit fra Myra som jobbet som bud for Brødrene Dall skipsekspedisjon på Storkaia. ( Foto: B. O. Angvik) 
gevver 2  
Hårete undertegnede i datidens moderne frisyre i våpenutstyravdelingen som var imponerende. Fingrene hviler på en Erma kaliber 22/ 5,6 mm  havautomatisk rifle. ( Foto: Jarl Harry Sæther)
arne
Fra utom sykkelverkstedet til Sport´n i bakgården. F.v. Jan Sundet som drev Berkel-vekt reperasjoner i Grotli bygget og Arne Ivar Eriksen på Sport´n som var utdannet i børsemakerfaget og jobbet i verkstedet i sportsforretningen. Mange vil vel kjenne igjen karen( e) her. ( Foto: B. O. Angvik/1972)