Brunsvika net har meldt av til Nordmøre museum at eiendomsseksjonen i kommunen har gitt beskjed at den tyske regimentbunkeren i Karihola skal mures igjen. Den er nylig avdekket i forbindelse med graving. I saksdokumentene for den nye barnehagen står det at krigshistoriske bygg skal tas vare på.  Med en stor MGW Regelbau 633 under Tinghuset friskt i minnet, mener mange at man må kjenne sin besøkelsestid krigshistorisk her i byen og bare låse av bunkeren på skikkelig vis.  Se ellers senere i kveld da vi kommer med en større sak om denne bunkeren her.
laas 2
I dag fikk vi tips om at det er arbeid på gang å stenge denne ex tyske regimentbunkeren for Kristiansund. Dette er da historisk forkastelig mener vi, og har forslått å senge av med skikkelige låser . Etter det vi forstår skjønner heller ikke de som fikk oppdraget at den skal stenges for evige tider. ( Leserbilde)
laas 1
Denne bunkeren er en stor og spesiell innretning som lett kan bevares for andre etter oss kan få se; se reportasje i kveld.( Foto: Hilde Anita Angvik/mobil)