Fredag 18 August kommer det en hel gjeng med bil gærne folk til Nordmøre.
Noen av samme gjengen var innom Kristiansund og Atlanterhavsveien også ifjor med luksusbiler og sjeldne supersportsbiler i millionklassen.
Iår er de igjen klare for å innta blant annet Nordmøre, og de var så fornøyde med det vi klarte å arrangere ifjor, som ble "tatt på sparket" av meg, hvor vi møttes på Shell, Rensvik.
Dette synes de var kjempemorro, og de kommer tilbake iår 10 ganger sterkere. Intet mindre enn 3 filmteam, droner og mer til. Med seg har de også BAC Mono ifra England, som produserer Formula 3 biler, for veien. De er i Norge for første gang, og skal i samme tidspunktet drive med diverse filminnspilling og testing av sine biler.

Andre biler som kan nevnes er blant annet Koenigsegg, Porsche 918 Spyder, Lamborghini, Ferrari, Rolls Royce, BAC Mono, Ariel Atom og enda flere! Dette er biler opp til 150-200 millioner! Ca 40-45 biler totalt, og ca 80 mennesker.De som deltar er vanlige folk, rike kjendiser, finansfolk og firma.
De kommer ifra hele verden. Og ønsker å se den flotte Norske naturen ifra sin superbil og oppleve våre fjorder, fjell og svingete veier.
Blant annet er "Dirty Sanchez" gjengen (Kjent fra blant annet Jackass filmene, seriene og The Dudesons) med.
Flere team kjent ifra det verdenskjente luksusbilløpet "Gumball3000" er også med. Nordmenn, Svensker, Dansker, Finner, Russere, Engelskmenn, Tyskere osv!
bobbe w

 Denne er allerede kommet ; rullende Regelbau .- Om den deltar i stevnet er heller usikkert. ( BN foto) 

Dagsplan ca fredag: 

 

Atlantic Roadrip 2017 "Henge seg på tur"

Kristiansund - Molde - Atlanterhavsveien - Kristiansund - Trondheim

Oppmøte på Shell Rensvik klokken 0930 Fredag 18 August. Samkjøring derifra til Shell/7eleven
på Årø, ved Årø Bilsenter. (Før Rundkjøringen mot Molde/Bolsøya).

Der venter vi på "Atlantic Roadtrip 2017". De antas å være der 1100, i verste fall senest 1200. (Kommer ann på trafikk, ferge osv, dette blir jeg oppdatert underveis om).
Så samkjører vi mot Malmefjorden og deretter Eide og Atlanterhavsveien.
Ca 1 times kjøring.
Vi stopper på Håholmen/Geitøya. (HVIS plass, dette blir evt oppdatert underveis, om det skulle vise seg å være fullspekka med bobiler etc).

Så blir det hovedsaklig lunsj for deltagerne hos ART17 der, arrangert av Anne-Marits Catering AS.
Stor sjangs for at også vi kan få oss noen snitter og en brus, kaffe/te.

Ca varighet på Atlanterhavsveien er 1-2 timer avhengig av hvor mye filming som skal bedrives, trafikk osv.
Deretter kjører vi over Averøya og til Kristiansund. Tar deretter en stopp igjen på Shell Rensvik, fyller bensin etc. Der er det også mulighet for folk å komme og se/henge seg på videre. Antar å være der ca 1430/1500 tiden.

Deretter setter vi kursen mot Trondheim, via Kanestrøm/Halsa fergen og til Lade i Trondheim hvor det arrangeres Cars & Coffee treff i sammenheng med at ART17 kommer. Ifra ca 1800 og utover.

Her er et lite knippe bilder av årets deltagerbiler. Blant annet en Lamborghini Gallarod Twin Turbo med 1340 hk! Ferrari GTC-4 Lusso trimmet opp til 900hk (Fra Dubai). BAC Mono. (Bunn å grunn en Formel 3000 bil for veien). Lamborghini Diablo SV (Sjelden sak!). Mustang, Aston Martin, Porscher osv osv.

Det var også snakket om 918 Spyder og Koenigsegg. Disse har vi ikke sett noe til enda, men jeg vet det er noen som ikke ble med ifra starten av som henger seg på underveis, man kan bare håpe.. Uansett blir dette kjempemorsomt!

Kjør pent!