bbt 2

M/S Baholm, 17 x 5 x 1,5 m., bygget ved  Lindstøls Skips & Båtbyggeri A/S, Risør som byggenummer 304 i 1994. Er den tidligere losbåten “Los 106” . Den har en max.fart på 30 knop og er har passasjersertifikat for 12 passasjer, Rederiet er Holberg Shipping som  også har M/S Skalmen og M/S Aure (og i disse dager har  innleid M.S Tornerose). Foto/ text : Håkobn Bloch)
bbt 4
Dette er en godt vedlikeholdt båt sier Sindre Hpolberg på brua. Rederiet kan gå langt til havs med denne på eventuelle oppdrag. ( Foto: Håkon Bloch)
bbt 1

M/S BB Troll, 74 x 16 x 5,2 m., bygget i 2000, hjemmehavn er Haugesund og bruker Norsk flagg. I AIS oppgitt som Tug/Supply Vessel. Rederiet er Bukser og Bergning som har mange skip og båter. Det er også de som har lostilbringertjenesten.  BB Troll er på Bremsnesfjorden på oppdrag fro Trancocean på riggen der. ( Foto/tekst: Håkon Bloch)
bbt 6

Røsandneset: " Wilson Clyde" på¨vei inn fjorden lørdag. ( Foto: Gunn Henden)
bbt 7
" EA Luma" stod det på denne på vei inn fjorden. Nyeste avlusningsbåt til Eidvaag rederiet. 3 avlusningslinjer ombord. ( Foto: Bjørn O. Angvik)
bbt 9
Sikkerhetskurs for folk som skal ferdes på sjøen . Det er Resq på Innlandet som driver denne opplæringen. De åpnet sommeren 2009.( Foto: B. O. Angvik)
bbt 8
Fra Bremsnesfjorden mellom Kristiansund N og Averøy hvor det til tider er ganske så mange skip. (Foto: B. O. Angvik)