En båt har drevet i land i  badestranda på “Barnebasen” i Omagata. Politiet har meldt om saken på “twitter”,. Denne båten lå lenge fortøyd på Nordlandskaia mellom Elgsås og Havnevesnet sin pongtong . Det er en ombygd livbåt. Den lå i veien for enkelte , så mannskaper fra KNH (Havnevesnet) flyttet den til sin base i Likvoren i Vågen. Den fór derifra for noen uker siden, vi vet ikke mere før den nå blir observert på Barnebasen.
ban 1

ban 2

Barnebasen i fjæra i Omagata. ( Foto: Håkon Bloch)
Energy Swan

M/S Enegy Swan , 93,4 x 19,2 x 5 m., bygget i  2005. Offshore Supply Vessel med Ålesund som hjemmehavn og Norsk flagg. Her ligger den nord for “Steibithjørnet” på Storkaia i Kristiansund (Tekst7 foto: Håkon Bloch)
Energ 2
"Torvang" utafor Atlanterhavsveien. Den skulle til Valldal på oppdrag. ( Foto: B. O. Angvik)
Ener 6
" Island Wellserver" har ligget på en posisjon utafor Kvitneset på Nordlandet. (Foto: H. Bloch)
Energ
Huirtigruta " Spitzbergen" passerer Bjogna i går- Her ligger en hurtigrute på bunnen som heter " Olav Kyrre". Den gikk på grunna her i tett tåke 10. juli 1909 selv om den manøvrerte forsiktig etter lydbøyene. Post og passasjerer ble reddet. ( Foto: B. O. Angvik)
67a
Garnbåt med navnet " Raunefjord" vekker vel minner her i byen. Raunefjord-forliset i 1983 og Kristiansund Dykkerklubbs innsats på Stadthavet for å ta ut to omkomne er viden kjent. ( Foto: Håkon Bloch)
67g
Sjark " Tor Magnus" fra Austevoll ved kaia i sentrum av Kristiansund. ( Foto: Håkon Bloch)
67 s
" Sangholt" nærmest og "Raunefjord" ved Vågekaien. ( Foto: Håkon Bloch)