Fototreffet på Hustadvika der Norsk selskap for fotografi sammen med Hustadvika fotoklubb arrangerer i helga er godt i gang. Det er forelesninger og info om litt av hvert . I dag er det om fotoprintere, papir og ikke minst kalibreing av skjermen man jobber bak. Her var det veldig mye å lære.
aja 1
Fra Hustadvika Gjestegård hvor deltagere gjør klar til en sesjon med input av hvordan få de beste utskrifter på papir. Og papir fantes i veldig mange kvaliteter som menigmann aldri hadde drømt om. ( Foto: B. O. Angvik)
aja 2
Litt utvalg av utskrifter på forskjellig papir. Sylwia Grabinska fra Hustadvika Fotoklubb tar en titt på utskrifter fra de helt nye Eposon skriverne som er fantastisk bra. ( Foto: B. O. Angvik)
aja 3
Mye var nytt for de fleste. Her Per Arnfinn Persen som viser litt om skjerm og innstilling og levetid. ( Foto: B.O. Angvik)
aja 4

Slik ser dagens mørkerom ut. Per Arnfinn Persen har solid erfaring med fotomiljøet, og det er et paradoks at det aldri i historien har vært tatt så mange bilder som nå, men aldri har det vært så " lite" bilder tilgjengelig . ( Foto: B. O. Angvik)