Kristiansund Dykkerklubb markerte i dag sitt 50 år`s jubileum i klubblokalet på Gomalokalet. (noen måneder på overtid) KDK ble stiftet 14. nov. 1965. Det første styret  var et interimstyre bestående av formann Guttorm Brandzæg, nestformann Egil Waagen, sekretær Svein Olav Larsen, kasserer Øyvind Larsen og styremedlem Jan Aspen. 
Lørdag 6.februar møtte det opp opp rundt 40 gamle og nåværende medlemmer. Arrangementkommiteen hadde lagt opp til en interessant markering og tilbakeblikk fra klubbens historie. Eirik Barman var leder av dagen.
dokk 1
Interessant under foredrag og bilder fra historien fra 1965. ( Foto: Håkon Bloch)
dokk 3
Det var sørger for snitter i det fine klubbhuset i Strandgata på Gomalandet. Baker Sevaldsen som er medlem i KDK  sponset bløkaker.( Foto: Håon Bloch)
dokk 4
Fra lørdagens treff i klubblokalene. ( Foto: Håkon Bloch)
dokk 5
To veteraner f.v. Bernt Bjerkestrand og Odd Melkvik. ( Foto: Håkon Bloch)
dokk6
Fra båtmateriell gjennom tidene. " Rio" en gammel havnefrakter kjøpt på slutten av 1960 tallet. I tjeneste til 1982. Her Olav Waage og Ansgar Kristensen som gjør klar for tur i 1980. ( Foto: Jubileumshefte 1990)
dokk 7
Slik så " Rio " ut . Motor semidiesel én sylindret oppfyring. ( Foto: Ukjent)
dokk 9
Så kom " Kristvik" i 1982, kjøpt av konkursboet fra Kristvik Sildoljefabrikk. ( Foto: B. O. Angvik 1986)
dokk 8
En legeskyssbåt var deretter i klubbenst tjeneste til 2010. " Samantha" het den. ( Foto: Ukjent)
dokk 10
Dagens båt er en Libra plastbåt. Mulig har klubben en aluminiums arbeidsbåt også overtatt av en lakseoppdretter. Her ved søndagstur til Røsandneset 31. januar 2016. ( Foto: Gunn Henden)
dokk 11
Fra dagens flotte klubbhus på Gomalandet med pynt som høver utafor. ( Arkiv BN)