I dag holdt endel av aktørene til årets Bådalsrevy på med øving i ungdomshuset. Revyen går  av stabelen neste lørdag  18. april. Det loves en revy som er "bér ennj i fjor", og det er da sant :I fjor hadde de ingen revy. I år blir det småbord i salen under revyen, der rettigheter for øl og vin er innhentet. Videre blir det lygarkveld etter at revyen er framført, sier revysjef Solveig Nerlandsrem. Dans om kvelden avslutter. Spillemenn er Local Heroes.
bodarevy 1
Thomas Folland øvde på en ganske så melodiøs sang. Bak spællmeinnern: Keyboard Bjørn Atle Solbakk, gitar Finn Albertsen og bass Kjell Inge Åsheim.(Foto: Bjørn Ove Angvik)
bodarevy2
Solveig Nerlandsrem har vært med i 28 år på revyen, 15 år som revysjef. Dette blir siste gangen. Vær tidlig ut for å få bord i salen til årets revy sier hun i pausen her. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
boda vb
Clifford Bugten sier at "breibåinné i Bådala kainn sammenlignes med ein tisk tellefon fra puinn krigja....bare at deinn va likar..."  Han prøvde å få til noe midlertidig i dag, " mæn aill éllæktronikk va gått klar aill stan. Skit "