Torsdag 26. mars klokka 19 er det nytt møte i Petropolen, denne gang på Thon Hotel Kristiansund, Innlandet.

Dette er et åpent møte for alle som er interessert i oljesektoren og næringsliv i Kristiansundsregionen.

Politiberedskap knyttet til norsk sokkelaktivitet er kveldens første tema. Politireformen som regjeringen har lagt frem, foreslår at sokkelberedskapen i Kristiansund og Norskehavet blir flyttet til Stavanger. Per Ottar Sefland er innleder om dette brennhete politiske spørsmålet. Han er tidligere politimester og PST-sjef i Norge, og har klare meninger om at dette er en meningsløs reform for å sikre beredskapsarbeidet i petroleumssektoren.
vestbase 2002 kopi


Triplex erobrer verden fra Averøy! William Storvik er markedssjef i Triplex. Han vil fortelle om reisen fra lokalbedrift til verdensledende leverandør innenfor maritimt dekksutstyr til offshore-, forsknings- og fiskerifartøyer. Triplex har ambisjoner om videre vekst. Storvik vil avsløre hva som er strategien for å lykkes internasjonalt med markeder som Brasil, Kina, USA, Australia og Japan.

Jøran Gården ved Høgskolesenteret i Kristiansund vil at alle husker søknadsfristen for det nye ingeniørstudiet i undervannsteknologi. Gården vil gi de siste innspill i opplegget rundt undervisningen som starter opp i høst.

Møteleder er Nina Gudmundseth, ny leder av Norsk petroleumsforening i Møre og Romsdal.

Det er gratis adgang, ingen påmelding og enkelt servering.

Hjertelig velkommen til nettverksbygging og faglig påfyll i oljeklyngen i Kristiansund.

 

Flere opplysninger:

Helge Hegerberg (951 98741)