Jørgen Johansen fra Kristiansund vant siste konkurransen i undervannsjakt på Atlanterhavsveien lørdag. Han vant også sammenlagt NM-cupen i 2014. Det var fine forhold for fridykkerne ute i sundene her, men tidvis mye strøm. Fisk er det i massevis her selv nå i november måned. det var Mjørsen Dykkerklubb fra hamar som stod som teknisk arrangør av stevnet i dag. 
fa 1
Noen hadde skikkelig fangster da de kom på land etter 3 timer som konkurransen varte. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
fa 2
Pål Gjøvik fra Sunndal kom i land med fisk. Han representerer undervannsrugbyklubben på Sunndalsøra. 3 deltok fra Sunndal. ( Foto: B.O.Angvik)
fa 3
Ørjan Dyrnes (t.v) ble nummer 3 i dag og Jørgen Johansens som vant i dag og sammenlagt ( Foto: Bjørn O. Angvik)
fa 4
Tonny Hansen fikk Ottar-plassen, som er nr 4. Ottarplassen er etter Ottar Gjestad som i et kvart århundre alltid har tatt  fjerdeplassen hvorhen han har deltatt. Unntaket er i 1988 da han for en gangs skyld ble nr. 1 i Florø under Nordisk Mesterskap, men det er visst glemt. ( Foto: B.O. Angvik)
malene
Malene Waage var eneste fra spinnesiden som hivde seg med på konkurransen. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
fa 5
I sundene ved Atlanterhavsveien var det godt å ta en hvil på flytebøya alle må ha med. ( Foto: B. O. Angvik)
fa 7
Tilsammen i dag på 3 timer ble det tatt 123 kilo fisk. ( Illustr. foto)
fa 8
Fra veiingen på gården til Jørgen Johansen og kona på Hoel  i Averøya. Det var dessuten ordnet med kaffe og gløgg og kaker i et rom her for dykkerne. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
fa 9
Veldig mye fin fisk her.Sjur Torve fra Mjøsen Dykkerklubb veier for harde livet.  Noe ble tatt med hjem, mens noen fra lokalbefolkningen kom og hentet seg resten. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
fa 10
Jørgen Johansen får overrakt premie for bestemann i dag og sammenlagt av Tonny Hansen. ( Foto: B.O. Angvik)
atle
F.v Ørjan Dyrnes  ( KSU DK) , Jørgen Johansen m/ småttis KDK, Atle Skaug, Ørlandet nr 2 i dag og Malene Waage som ble best i dameklassen. (Foto: Bjørn O. Angvik)
fa 11
En del av deltagerne ( noen hadde dradd) med Mekknøken i bakgrunnen. ( Fot: Bjørn Ove Angvik)