beux

189 m lange bulkskipet ” Kurpie” har ligget for anker i Freiforden i påvente av tur til Sunndal for å losse bauxitt. Tirsdag er den på vei innover fjorden.(Foto: Geir Tøvik)

rebmi 2

Ny bunkersbåt på havna. Hjalp til sammen med to lokale med bunkringen av M/S Bourbon Gannet. M/T Bunkerservice med hjemmehavn i Ålesund,
Het tidligere M/T Sotratank fra Bergen. ( Foto: Håkon Bloch)
bmi 3
M/S Bourbon Gannet, 53 x 13 m., bygd I 2013, Hjemmehavn er Limassol på Cypros. Det er et Researge / Survey vessel. ( Foto: Håkon Bloch)
bmi 4
M/S Thor Beamer, 43 x 9 m., Bygd I 1988 ved Scheepswerf Visser. Hjemmehavn er Høyvik på Færøyene. Det er et Guard ship/Standby vessel.(Foto: Håkon Bloch)
bmi 5
M/S Stormfuglen, 42 x 8 m., bygd i 1966, ombygd/påbygd flere ganger. Er på slip på KM (Mollan) Det er en kjent fiskebåt fra våre trakter og har Kristiansund som registrert hjemmehavn, men som alle vet er det en averøybåt. (Foto: Håkon Bloch)
bmi 6
M/S Skandi Vega, 110 x 24 m., Bygd i 2010, byggenummer 706 ved STX-Norway Offshore A/S på Aukra. Slepe / ankerhådteringsfartøy med hjemmehavn i Bergen  med Norge som flaggstat. Ligger på Dahle og er gått ut i kveld. (Foto: Håkon Bloch)
bmi 1

Politiet hadde enda vakt ved hurtigruteskipenen når de kommer inn mandag . (Foto: H. Bloch)

 

arna

'En båt inn utenfoir Karihola/Brunsvika i kveld, har lagt seg til på Vestbase M/S Ocean Star, 89 x 20 m., bygd I 2014, offshore sypplyfartøy.
Hjemmehavn er Bergen  og da er Norge flaggstaten. (Foto: H. Bloch)


bmi 7

Busier 2, slepebåten midt på bildet er litt spesiell. Man kan leke litt med den i et spill som heter shipsimulator extreme, der man kan kjøre og slepe med den. Den heter det samme i dette spillet også, og har faktisk rett IMO nr. i dette spillet.( Foto: Vegar Dahlen) www.shipsim.com